Geld winnen

Ga meteen geld winnen! Selecteer jouw favoriete spel en bekijk de beste aanbiedingen.

 

 

 

 

 

 

Geld winnen met online bingo

Met een kleine inleg grote geldprijzen winnen

 

Bingo is één van de meest gespeelde spellen online. Eén van de redenen dat bingo zo populair is komt waarschijnlijk doordat je vaak met een relatief kleine inzet een grote prijs/jackpot kunt winnen. Ook zijn de spelregels van het spel bingo niet zo moeilijk waardoor iedereen het spel snel onder de knie heeft.

 

Jackpots zijn bij bingo meestal te winnen door Bingo te krijgen binnen een bepaald aantal ballen. Doordat dit niet vaak voorkomt kunnen deze jackpots oplopen tot soms wel €100.000. En dan hebben we het over de spellen waarbij je voor €0,25 een kaart kunt kopen!

 

Een bekende bingo jackpot is de Mazzel Jackpot van Bingocams. Deze volledig Nederlandse bingoroom is dan ook zeker een aanrader. Nieuwe spelers kunnen kiezen voor €5 helemaal gratis of een 100% bonus op een 1e storting.

 

 

 

 

Om Bingo te spelen hoef je niets te downloaden. Het enige wat je moet doen om te kunnen spelen is een gratis account aan te maken.

 

Een andere bekende bingoroom is die van Maria. MariaBingo is één van de grootste online aanbieders ter wereld en richt zich voornamelijk op vrouwen (maar mannen zijn ook welkom).  

 

 


 

 

Online bingo:

 

- Géén download noodzakelijk

 

- Ieder moment van de dag spelen

 

- €5 helemaal gratis voor   

nieuwe spelers

 

- 100% stortingsbonus op een 1e storting

 

- Volledig Nederlandse versie

Geld winnen met online bingo

Iedereen kent het spel Bingo wel. En bijna iedereen heeft het ook wel eens gespeeld. Online is bingo steeds populairder aan het worden. Het is een gezellig spel waarbij je met een kleine inleg kans kan maken op mooie hoofdprijzen. Online Bingo.