Geld winnen

Ga meteen geld winnen! Selecteer jouw favoriete spel en bekijk de beste aanbiedingen.

 

 

 

 

 

 

Gratis krassen en geld winnen

De aanbieders van krasloten op het internet begrijpen uiteraard dat zij een spel aanbieden dat voor veel mensen nieuw is. Iedereen kent eigenlijk wel de krasloten die je in de winkel kunt kopen, maar de online versie is voor veel Nederlanders nog onbekend terrein. Wat ze hierop hebben bedacht is alle nieuwe leden een aantal gratis kraskaarten te geven. Op die manier ka iedereen dus zonder zelf geld te storten de spellen uitproberen.

Deze gratis krasloten komen in de vorm van (meestal) €5 gratis. Met die €5 kun je zelf beslissen welk spel je gaat spelen en wat je inleg wordt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met die €5 maar liefst 50 gratis krasloten te spelen, maar je kunt er ook voor kiezen om er 5 stuks á €1 van te kopen. Het is geheel aan jou! Je hebt in ieder geval de mogelijkheid om gratis te krassen.

En ja, gratis krassen is echt gratis krassen. Je hoeft voor die €5 helemaal geen cent zelf in te leggen. Pas als je overtuigd bent van online krasloten kun je beslissen om zelf eens een gokje te wagen. Ook dan kun je een mooie bonus tegemoet zien, want op je eerste storting krijg je maar liefst een 100% instant bonus. Instant bonus betekent dat je dat geld meteen op je account gestort krijgt. Stel dus dat je €100 stort, dan kun je meteen gaan spelen met €200.

 

Hoe gaat Gratis Krassen in zijn werk

Het is op zich heel simpel. Je kiest hier rechts één van de verschillende aanbieders (je mag ze ook allemaal uitproberen). Vervolgens klik je op de link en ga je naar de desbetreffende website. Hier kun je kiezen ‘Nu Spelen’. Als je hierop klikt opent een nieuw scherm en worden de kraslotspellen geladen. Om te spelen moet je echter eerst nog wel een account aanmaken. Aangezien je voor echt geld gaat spelen moet je dus kiezen voor ‘echt-geld-account’ (ook voor de €5 gratis). Nadat je een account hebt aangemaakt krijg je de optie van een 100% bonus of €5 gratis. Maak je keuze. Vervolgens ga je automatisch naar de lobby van de krasloten-aanbieder en kun je gaan krassen.

 

Is Gratis Krassen echt gratis?

Ja! Je hoeft niets in te leggen voor de €5 gratis. Alleen een account aanmaken is voldoende. En het is ook mogelijk om geld te winnen met de €5 gratis. Er is echter één verschil tussen spelen met een eigen storting en spelen met de gratis krasloten. Mocht je een jackpot winnen met gratis krasloten dan krijg je deze niet volledig betaald. Je krijgt een percentage. Dit is gedaan omdat er toch wel een verschil moet zijn tussen mensen die hun eigen geld riskeren ten opzichte van mensen die alle aanbieders van online krasloten afgaan en zo proberen te winnen.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Traditionele krasloten   |   Online krasloten   |   Krasloten jackpots   |   De Lotto

Geld winnen met online krasloten

Iedereen kent natuurlijk wel de gewone krasloten. De kaartjes waarbij je met behulp van een muntje vakjes open krast en vervolgens bij drie dezelfde afbeeldingen/bedragen een prijs wint. Jaarlijks worden er van deze krasloten miljoenen verkocht. In 2010 werd er echter iets anders opeens heel populair: Online Krasloten.