Geld winnen

Ga meteen geld winnen! Selecteer jouw favoriete spel en bekijk de beste aanbiedingen.

 

 

 

 

 

 

Gratis online krasloten

Het lijkt misschien wat saai, een kraslot die je online kan open krassen, maar als ik vertel dat je dit gratis kan uitproberen met kans op echt uitkeerbare geld prijzen, lijkt het dan nog steeds saai? Daarnaast is het geschetste beeld van "online krassen" niet echt reëel, aangezien "krassen" met een fictief muntje niet alles hoeft te zijn... In dit artikel dan ook meer uitleg over het fenomeen "online krasloten" en de mogelijkheid om dit gratis met echt speelgeld uit te proberen.

Online krasloten

Iedereen kent ze wel, de kartonnen kraskaartjes met 9 verborgen vakjes die je kan open krassen, waarbij je drie dezelfde bedragen moet vinden om dat bedrag te winnen. Zelfs als je deze nog nooit in je handen hebt gehad, is de kans groot dat je ze in een andere vorm wel eens hebt gebruikt. Regelmatig worden ze bij bepaalde winkelketens gebruikt om klanten de mogelijkheid te bieden om een leuk prijsje / gratis product / korting te geven e/o winnen. Of je nou wel eens een geld kraslot of een winkelketen kraskaartje hebt open gekrast, de kans is groot dat je dit toch wel als leuk en spannend hebt ervaren. Online is dit speelplezier te vergelijken met de echte kraskaartjes, immers in korte tijd zie je gelijk of je prijs hebt. Toch zijn er wezenlijke grote verschillen:

Zodra je een online krasloten aanbieder bezoekt en het spelaanbod ziet, zal het je gelijk opvallen dat het aanbod zeer groot is. Gemiddeld zijn er over de 100 verschillende spelletjes te spelen, waarbij de "echte online krasloten" maar één categorie is. Met "echte online krasloten" bedoel ik de geen die je het beste kan vergelijken met de kartonnen versie. M.a.w. een internet kraskaart met een aantal verborgen vakjes die je fictief kan open krassen. Erg simpel dus, maar desondanks erg spannend aangezien de win kans groot is (gemiddeld valt er op 1 v/d 3 krasloten een prijs) en de hoofdprijzen kunnen erg hoog zijn (veelal maximaal 1 miljoen euro). De overige categorieën zijn zogenoemde "instant win games" (spellen waarbij je gelijk kan zien of je gewonnen hebt, buiten de online krasloten om). Je vindt er sport spelletjes, casino games, gokkast spellen, enz. Zodoende kan iedereen wel meerdere spellen vinden, die in de smaak zullen vallen.

Gratis spelen

Wij Nederlanders staan er bekend om dat we van gratis houden, maar als het om gratis geld gaat, zijn we beslist niet de enigste in de wereld! Dit zien we op een mooie manier terug bij de grootste en meest bekende aanbieders van online krasloten, zoals het internationaal gerichte Scratch 2 Cash. Hier kan je als nieuwe speler namelijk €5 gratis speelgeld ontvangen zonder verplichtingen. Het enigste wat je hiervoor hoeft te doen is een account aanmaken. Vervolgens zal de vijf euro gelijk in je balans komen te staan. Natuurlijk is het bedrag niet hoog te noemen, maar het is wel gratis speelgeld waarmee je kans kan maken op uitkeerbare geld prijzen. Je kan er voor kiezen om bijvoorbeeld 5x het spel "3Wow" te spelen met een hoofdprijs van een miljoen. Echter als je langer met je speelgeld wil doen en meerdere spellen wil uitproberen, kan je er ook voor kiezen om je inzet per spel naar beneden bij te stellen. Bij de meeste spellen is er een minimale inzet van slechts 20 cent, waarbij de maximaal te winnen geld prijzen nog steeds erg aantrekkelijk zijn.

Bij de meeste online krasloten aanbieders zie je vaak op de website naast de gratis speelgeld actie, ook een bonus geld actie terug. Dit betreft dus niet een geheel gratis promotie, maar een bonus die je ontvangt na het kopen van speeltegoed. Vaak is deze bonus een "100% tot max. €200" promotie. Dit houdt in dat als je voor €200 speelcredits koopt, je €200 er gratis bij krijgt. Natuurlijk is het genoemde max. bedrag niet een vereiste om de bonus te ontvangen. Als je bijvoorbeeld 30 euro stort, zal je als bonus er 30 euro bij krijgen.

Geld winnen met online krasloten

Iedereen kent natuurlijk wel de gewone krasloten. De kaartjes waarbij je met behulp van een muntje vakjes open krast en vervolgens bij drie dezelfde afbeeldingen/bedragen een prijs wint. Jaarlijks worden er van deze krasloten miljoenen verkocht. In 2010 werd er echter iets anders opeens heel populair: Online Krasloten.