Geld winnen

Ga meteen geld winnen! Selecteer jouw favoriete spel en bekijk de beste aanbiedingen.

 

 

 

 

 

 

Geld winnen met krasloten

Win tot €1.000.000 met online krasloten

 

Wereldwijd zijn online krasloten al een tijdje een populair fenomeen, maar nu is ook Nederland aan de beurt. Het verschil tussen echte krasloten en online krasloten is dat je online via de klik van je muis de vakjes open krast. Dit klinkt voor sommige fanatieke krassers misschien niet leuk, maar in de praktijk blijkt dit toch zeer spannend te zijn. En nu is het ook nog eens zo dat jij miljonair kunt worden met online krassen. De eerste miljonair is in september 2010 zelfs al verwelkomd: “Lydie A won een €1.000.000 met online krasloten”.  

Online krasloten:

 

- Géén download noodzakelijk

 

- Keuze uit ruim 70 spellen

 

- €5 helemaal gratis voor   

nieuwe spelers

 

- 100% bonus tot €200 gratis

op een 1e storting

 

- Volledig Nederlandse versie

Traditionele krasloten blijven bestaan

Net als met vele andere kansspelen zal ook bij krasloten de online versie een aanvulling zijn. Mensen zullen altijd de traditionele krasbiljetten ook blijven kopen. Krassen met een muntje en kijken of je een prijs hebt gewonnen is in de ogen van veel mensen toch net wat leuker dan online krassen met de klik van een muis.

Verder gaat ook de Lotto, de aanbieder van krasloten in Nederland, wel een beetje met zijn tijd mee. Je kunt namelijk tegenwoordig heel gemakkelijk jouw favoriete krasloten via internet bestellen. Je kunt ze dan wel niet meteen spelen, maar binnen 24 uur heb je de loten in huis en kun je lekker op je gemak gaan krassen. Misschien dat de Lotto in de verre toekomst ook wel met een online versie komt.

Miljoen winnen met krasloten

Zowel met gewone krasloten als met online krasloten heb je de kans om 1 miljoen euro te winnen. Máár bij beide is dit niet helemaal eerlijk. Bij traditionele krasloten (de krasloten bij de sigarenboer op de hoek) is het namelijk zo dat je nog eens 29% kansspelbelasting moet betalen over jouw winst. Dit maakt dus een totaal van €710.000,-. Nog steeds een leuk bedrag, maar je bent geen miljonair.

Bij online krasloten is nog een andere reden dat je geen miljonair wordt als je de hoofdprijs wint. Je krijgt namelijk uitbetaald in €5.500 per maand. Op zich natuurlijk schitterend. 20 jaar lang €5.500 per maand. Op die manier behoed je veel mensen van het geld over de balk te smijten. Maar toch kun je jezelf geen miljonair noemen nadat je het miljoen hebt gewonnen.

Ondanks deze minpunten zijn beide krasloten prijzen natuurlijk onvoorstelbaar en zullen ze jouw leven ingrijpend veranderen.

 

Traditionele krasloten   |   Online krasloten   |   Gratis krassen   |   Krasloten jackpots   |   De Lotto

Geld winnen met online krasloten

Iedereen kent natuurlijk wel de gewone krasloten. De kaartjes waarbij je met behulp van een muntje vakjes open krast en vervolgens bij drie dezelfde afbeeldingen/bedragen een prijs wint. Jaarlijks worden er van deze krasloten miljoenen verkocht. In 2010 werd er echter iets anders opeens heel populair: Online Krasloten.

Geldprijzen winnen met online krasloten

Toen in 2010 online krasloten wereldwijd erg populair werden stond de hoofdprijs op €200.000. Over de hele wereld stapten mensen over van gewone krasloten naar online krasloten. Het voordeel van online krasloten is namelijk dat je niets hoeft te downloaden, 24 uur per dag de mogelijkheid hebt om te spelen, nergens naar toe hoeft om loten te kopen, en dat je daarnaast ook nog iedere keer dat je stort een mooie bonus ontvangt.

Toen de aanbieders van online krasloten ook nog €5 gratis aan nieuwe spelers begonnen te geven en de hoofdprijzen verhoogden naar 1 miljoen euro groeide de markt helemaal explosief. Tienduizenden Nederlanders hebben inmiddels al eens online krasloten uitgeprobeerd. Online krassen is leuk, simpel en snel. In 3 minuten tijd kun je storten, loten kopen, krassen en kijken of je wat hebt gewonnen. Het ideale online kansspel dus voor tussendoor...

Bijna alle aanbieders van online krasloten beschikken over een website met een volledige Nederlandse versie. Daarnaast bieden al deze aanbieders de meest gebruikte stortingsmogelijkheden aan waaronder iDeal. Het is dus heel gemakkelijk om via internetbankieren geld over te maken en te spelen.

De verwachting is dat de markt van online krasloten in de komende jaren nog veel meer zal gaan groeien. En doordat het aantal aanbieders ook nog steeds groeit zullen de bonussen en prijzen alleen maar aantrekkelijker worden!

Gratis krasloten online spelen

Om spelers over de streep te trekken om toch eens online krasloten te proberen zijn er veel aanbieders die gratis bonussen weggeven aan nieuwe spelers. Dit houdt in dat je geen geld hoeft te storten, maar wel om echt geld kunt spelen. In ruil voor registratie geven sommige aanbieders namelijk een paar euro gratis speelgeld weg aan nieuwe spelers. Hiermee kun je zelf beslissen welk online krasloten spel je wilt gaan spelen. En ja, je kunt echt geld winnen. En dat zonder enig risico. Voor een overzicht van enkele bekende aanbiedingen kun je kijken op www.kraslotengeld.com. Hier kun je altijd minimaal 5 aanbiedingen vinden om gratis te gokken om echt geld.

Top 3 aanbieders online krasloten:

Geld winnen met online krasloten doe je via geldprijzenwinnen.nl