Geld winnen

Ga meteen geld winnen! Selecteer jouw favoriete spel en bekijk de beste aanbiedingen.

 

 

 

 

 

 

Krasloten: de grootste jackpots

 

Zoals je eerder al hebt kunnen lezen is het bij zowel de traditionele krasloten als de online krasloten mogelijk om een miljoen euro te winnen. In de winkel kosten de krasloten waarmee je een miljoen kunt winnen echter 10 euro en online slechts €2.

Voor de krasloten die je in de winkel kunt kopen liggen de jackpots meestal op zo’n €25.000 tot €100.000. Zo heb je bijvoorbeeld het Klavertje 4 waarmee je tot €25.000 netto kunt winnen. Flappen krassen en 7 Klappers zijn ook twee bekende krasloten. De jackpots daarvan liggen op €50.000. Een kraslot met een jackpot van maar liefst €100.000 netto is Cash Kanon. De prijs hiervan ligt wel op maar liefst €5. Een nieuw kraslot op de markt is NL Krassen. De jackpot van dit kraslot ligt op €50.000 en de verkoopprijs van deze loten liggen op €2.

 

 

 

 

 

Bij online krasloten is het bekendste spel 3WOW. Deze heb je in 2 uitvoeringen. De standaard versie waarbij je 1 lot speelt of de `Super´ versie waarbij je tot 3 loten tegelijk speelt. Het doel is 3 dezelfde bedragen te krassen. Ook is er een verdubbelaar die je open kunt krassen. Stel dat je bijvoorbeeld 3 keer €100 krast en de verdubbelaar geeft x10 aan, dan win je geen €100, maar €1000! De jackpot van 3WOW is de welbekende miljoen euro.

Andere spellen met mooie jackpots zijn 7th Heaven met een jackpot van €200.000 en Royal Slots met eveneens een zeer aantrekkelijke jackpot van €200.000. Een jackpot van €100.000 kun je onder andere winnen bij de online krasspelletjes Super Chance,  X&O, Disco Keno en Love Birds. Verder zijn er nog een heel groot aantal met prijzen van €50.000. Daarnaast komen er iedere maand ook 2 nieuwe spellen uit en soms zitten daar echt nieuwe topaanbiedingen tussen. Ook is online vaak te zien dat jackpots worden verhoogd door het toenemende aantal spelers. Kans genoeg dus om een mooie jackpot te winnen!   

 

 

 

 

 

 

 

Traditionele krasloten   |   Online krasloten   |   Gratis krassen   |   Krasloten jackpots   |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Traditionele krasloten   |   Online krasloten   |   Gratis krassen   |   De Lotto

7 klapper kraslot
Cash kanon kraslot
NL Krassen kraslot

Geld winnen met online krasloten

Iedereen kent natuurlijk wel de gewone krasloten. De kaartjes waarbij je met behulp van een muntje vakjes open krast en vervolgens bij drie dezelfde afbeeldingen/bedragen een prijs wint. Jaarlijks worden er van deze krasloten miljoenen verkocht. In 2010 werd er echter iets anders opeens heel populair: Online Krasloten.