Geld winnen

Ga meteen geld winnen! Selecteer jouw favoriete spel en bekijk de beste aanbiedingen.

 

 

 

 

 

 

Aanbieder Krasloten in Nederland: De Lotto

 

In Nederland is er slechts 1 aanbieder van de traditionele krasloten die je in de winkel kunt kopen. Dit is namelijk De Lotto. De Lotto bestaat sinds 1961. Met de merken Lotto, Toto, Lucky Day en Krasloten biedt De Lotto vele kansspelen aan. Met een gedeelte van de opbrengst van deze kansspelen doneert De Lotto ruim € 70 miljoen aan instellingen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. In de afgelopen jaren is dit bedrag in totaal al opgelopen tot meer dan € 1,7 miljard. Uiteraard hebben deze donaties wel een groot effect op de prijzenpot van de verschillende kansspelen. Als je bedenkt dat een groot gedeelte van jouw inleg verdwijnt naar de verschillende Goede Doelen dan zul je begrijpen dat jouw kans op een mooie prijs hiermee zeker afneemt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geschiedenis Lotto

 

In 1956 is het de KNVB (Koninklijke Nederlandse Voetbalbond) die de overheid om toestemming vraagt om een Nationale Toto te organiseren om zo de clubkas van de voetbalverenigingen te spekken. Op 24 februari 1957 werd het groene licht gegeven en was de eerste Nationale Toto een feit. Er ontstond echter al snel onenigheid over de opbrangst van de Toto. Ook andere goede doelen zouden hiervan mee moeten kunnen profiteren. Als gevolg hiervan moest de organisatie die de opbrengsten verdeelde los komen te staan van de KNVB en werd er een stichting opgericht. De Stichting Sporttotalisator (SNS) was vanaf dat moment verantwoordelijk voor de verdeling van de opbrengsten.

In 1974 werd de Toto uitgebreid met de Lotto. In Duitsland was dit een gigantisch succes en dus moest er ook een Nederlandse versie op de markt komen. In 1993 werd vervolgens de Nationale Instant-Loterij opgericht: Krasloten. De lancering van het allereerste kraslot wa op 9 mei 1994 een enorm succes. Binnen 5 weken waren alle 32 miljoen uitverkocht! (Bron: http://www.delotto.nl)

 

 

 

 

Traditionele krasloten   |   Online krasloten   |   Gratis krassen   |   Krasloten jackpots   |

De Lotto

Geld winnen met online krasloten

Iedereen kent natuurlijk wel de gewone krasloten. De kaartjes waarbij je met behulp van een muntje vakjes open krast en vervolgens bij drie dezelfde afbeeldingen/bedragen een prijs wint. Jaarlijks worden er van deze krasloten miljoenen verkocht. In 2010 werd er echter iets anders opeens heel populair: Online Krasloten.