Geld winnen

Ga meteen geld winnen! Selecteer jouw favoriete spel en bekijk de beste aanbiedingen.

 

 

 

 

 

 

Win geld met online krasloten

Geld winnen online is al bijna net zo oud als het internet zelf. En eens in de zoveel tijd komt er iets voorbij waarvan je denkt ‘hoe is het mogelijk dat dat al niet bestond’. Online krasloten zijn hier een voorbeeld van. Een kansspel dat is gemaakt voor snel vermaak en een razendsnel antwoord op de vraag ‘Heb ik gewonnen?’ bestond tot een paar jaar geleden alleen nog maar op papier. Letterlijk... Tot die tijd waren krasloten biljetten met vakjes erop die waren bedekt met een laagje waar je niet doorheen kon kijken.  

Tegenwoordig zijn krasloten door tussenkomst van het internet de snelste online winspelletjes die er bestaan. Je kunt ze spelen zonder downloaden en toch zien de kraslotspelletjes er fantastisch uit. En.... ze zijn niet alleen snel, maar ze strooien ook nog eens met geld. De euro’s vliegen in het rond bij online krasloten. 1 op de 3 loten wint namelijk. En de hoofdprijzen zijn gigantisch. Momenteel is de jackpot van het krasspel Super 3WOW maar liefst 1 miljoen euro. Zie je jezelf al achter jouw computer zitten terwijl je bij Super 3WOW 3 vakjes open krast met €1.000.000,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 31 augusutus 2010 was het Lydie A die als allereerste miljonair dankzij online krasloten de boeken in is gegaan.

Maar niet alle krasspelletjes bestaan uit simpelweg het open krassen van vakjes. Je hebt keus uit 90+ spellen. De een nog gekker dan de andere. Zo kun je bijvoorbeeld de kraslotspelletjes paardenrennen, bowlen, voetbal, vissen, etc spelen. Het aanbod is eindeloos en er zitten zeker een paar spellen tussen die jij uren kunt spelen.

Krasloten Bonus

 

Bij online krasloten krijg je niet alleen een schitterend aanbod aan krasspelletjes, maar je wordt ook nog eens in de watten gelegd met de meest fantastische bonussen. Zo krijg je bovenop je eerste storting een bonus van 100%. Tot maar liefst €200 krijg je extra. Stort dus €200 en begin te spelen met €400!

 

 

 

 

Traditionele krasloten   |   Gratis krassen   |   Krasloten jackpots   |   De Lotto

Eerste miljonair dankzij online krasloten

Geld winnen met online krasloten

Iedereen kent natuurlijk wel de gewone krasloten. De kaartjes waarbij je met behulp van een muntje vakjes open krast en vervolgens bij drie dezelfde afbeeldingen/bedragen een prijs wint. Jaarlijks worden er van deze krasloten miljoenen verkocht. In 2010 werd er echter iets anders opeens heel populair: Online Krasloten.