Geld winnen

Ga meteen geld winnen! Selecteer jouw favoriete spel en bekijk de beste aanbiedingen.

 

 

 

 

 

 

Geld winnen met traditionele krasloten

Win tot €1.000.000 met krasloten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het zijn momenteel vooral online krasloten die op het internet veel aandacht krijgen, maar uiteraard is alles begonnen met de gewone krasloten. Een kraslot is een biljet waarop één of meer gebieden verborgen zijn achter een ondoorzichtige deklaag, die men moet wegkrassen met een muntje of iets dergelijks. De informatie die dan zichtbaar wordt, geeft aan of men gewonnen heeft of niet. (bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Krasloten)  

 

Krasloten werden in de Benelux geïntroduceerd halverwege de jaren 80. Enige jaren daarvoor waren krasloten al zeer populair geworden in de VS. De reden dat krasloten zo populair zijn ligt waarschijnlijk aan het feit dat je meteen kunt zien of je hebt gewonnen. Je hoeft nergens op te wachten en kunt dus meteen de vakjes open krassen en kijken of er een prijs is gevallen op jouw biljet.

 

Bij krasloten is de kans op een prijs relatief groot. Tegenwoordig wint vaak 1 op 5 loten (op internet ligt dit percentage zelfs nog hoger) Wel is het zo dat de gemiddelde prijs hierdoor erg laag ligt. Vaak wordt er zo’n tweemaal de inleg gewonnen. Doordat de meeste prijzen echter zo laag zijn kunnen de jackpots wel zeer groot zijn. Zo zijn veel van de jackpots bij traditionele krasloten rond de €100.000. Maar bij het miljoenenlot ligt deze hoofdprijs op maar liefst €1.000.000!

 

‘Krasloten zijn in Nederland ontzettend populair. De jaarlijkse omzet bedraagt vele tientallen miljoenen. Voor meer info omtrent het huidige aanbod aan krasloten verwijzen wij graag naar de officiële aanbieder in Nederland: Krasloten.nl

 

 

 

 

 

Online krasloten   |   Gratis krassen   |   Krasloten jackpots   |   De Lotto   

Kraslot

Geld winnen met online krasloten

Iedereen kent natuurlijk wel de gewone krasloten. De kaartjes waarbij je met behulp van een muntje vakjes open krast en vervolgens bij drie dezelfde afbeeldingen/bedragen een prijs wint. Jaarlijks worden er van deze krasloten miljoenen verkocht. In 2010 werd er echter iets anders opeens heel populair: Online Krasloten.