Geld winnen

Ga meteen geld winnen! Selecteer jouw favoriete spel en bekijk de beste aanbiedingen.

 

 

 

 

 

 

Mega Moolah Jackpot
Jackpot

Georgios M wint grootste online jackpot ooit: 6,3 miljoen euro!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13 Mei 2009 is een dag die Georgios M nooit van zijn leven zal vergeten. Die dag won deze 36-jarige ondernemer namelijk de Mega Moolah Jackpot van 8,6 miljoen dollar (ongeveer 6,3 miljoen euro)!

 

Eerder was het al in 2008 de Fin Klaus E. die iedereen verbijsterde, inclusief zichzelf, door een van de grootste jackpots aller tijden te winnen op dezelfde kast als Georgios M! Door slechts 0.50cent in de Mega Moolah Progressieve Slot Machine te gooien, brak hij de bank en won hij de $5.5 miljoen jackpot die op dat moment alle records brak in de online gaming industrie.

 

Nog geen jaar later is dat record dus alweer verpulverd en we zijn benieuwd wanneer het volgende record wordt gevestigd.

 

De Mega Moolah Jackpot heeft een geweldig leuk thema, dat heel veel weg heeft van de Lion King film. De Afrikaanse wilde dieren, safari en jungle zijn allemaal ingenieus gecombineerd met Gratis Spins, Scatters en Wildcards.

 

De Mega Moolah Jackpot kun je onder andere spelen in het schitterende online casino van Unibet. Kijk hieronder wat de huidige stand van de jackpot is: