Geld winnen

Ga meteen geld winnen! Selecteer jouw favoriete spel en bekijk de beste aanbiedingen.

 

 

 

 

 

 

Lydie A, wint met 1 miljoen euro de grootste prijs ooit met de online krasloten van Hopa.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 september 2010 is Lydie A. miljonair geworden met de online krasloten van Hopa.com. Met het kras spel “Super 3 Wow” kraste ze drie identieke klavertjes vier waardoor ze de hoofdprijs van 1 miljoen euro won. Een paar maanden nadat Hopa.com de hoofdprijs van €200.000 heeft verhoogd naar €1.000.000 is ze de eerste winnaar die dit bedrag gewonnen heeft. Hiermee heeft zij de hoogste prijs ooit gewonnen met online krasloten.

 

Een uitermate veraste Lydie A. vertelde Hopa.com:

“Dit is geen blijdschap meer, het is waanzin! Toen ik de drie klavers zag verschijnen, heb ik wel tien keer gecontroleerd of het echt zo was. Ik zat toen helemaal verlamd in mijn stoel en heb alleen maar naar het scherm gekeken. Ik kon het maar niet geloven. Ik besefte het pas toen Hopa.com me belde om me te feliciteren met het winnen van 1.000.000 euro! Ja echt waar 1.000.000 euro! Het is fantastisch en zo onwerkelijk, bijna niet te geloven …”

 

Voor Lydie A. is dit niet de eerste keer dat ze een groot bedrag won. Een jaar geleden in september 2009, won de gelukkige Lydie A. ook al eens 100.000 euro met het kras spel “Super slot 7”.

 

Dit is de eerste keer ooit dat het bedrag van 1 miljoen euro gewonnen is met online krasloten. Ontdek ook de online krasloten van Hopa.com en misschien ben jij wel de volgende winnaar!