Geld winnen

Ga meteen geld winnen! Selecteer jouw favoriete spel en bekijk de beste aanbiedingen.

 

 

 

 

 

 

Winnen met prijsvragen

Op het internet zijn een enorm groot aantal prijsvragen te vinden, waar je leuke prijzen mee kan winnen. Vaak zijn het geen geld prijzen, maar bestaan de prijzen uit leuke produkten die best aantrekkelijk kunnen zijn. Voordat je op zoek gaat naar een online prijsvraag, is het handig om eerst hier over wat kennis op te doen...

 

In de eerste plaats worden prijsvragen vaak georganiseerd met een bepaald doel. Zo heb je de "fake prijsvragen" die vaak te herkennen zijn aan een vraag die nergens op slaat, zoals "welke kleur is gras?". Vaak blijkt dan dat je je persoonlijke gegevens moet invullen en een e-mail adres die je moet bevestigen om deel te kunnen nemen. Vaak is het zo dat je al dan niet onbewust je zelf hebt ingeschreven voor één of meerdere nieuwsbrieven. Ook kan het zijn dat je gegevens gebruikt worden voor commerciële doeleinden, waarbij je persoonlijk benaderd kan worden via een telefoontje e.d. Deze zogenaamde prijsvragen zijn vaak ook te herkennen aan de te winnen prijzen, bijvoorbeeld "win 1000 euro boodschappen", "Win een nieuwe keuken", enz.

 

De echte prijsvragen zijn vaak goed te herkennen aan de te winnen prijzen en de daadwerkelijke aanbieder van de prijs. Vaak kan je bij prijzen als "gratis bioscoopkaartjes", "een boek", "pannenset", e.d. er vanuit gaan dat je te maken hebt met een prijsvraag waarbij je niet te maken hebt met een marketing stunt die je misschien niet als gewenst zal ervaren. De daadwerkelijke aanbieders zijn vaak website eigenaren die graag middels het weggeven van een leuke prijs, naamsbekendheid willen krijgen. Natuurlijk is het dan ook een commercieel doel, maar zonder "agressieve" verkoop methodes.

De "vraag" bij de echte online prijsvragen, hoeft trouwens ook niet per definitie ingewikkeld te zijn. Daarnaast betreffen het niet altijd vragen, maar soms ook simpelweg een invul formulier.

Prijsvragen met antwoorden

Als je ook kans wil maken op leuke prijzen door deel te nemen aan prijsvragen, hoef je gelukkig niet zelf op zoek te gaan. Er zijn namelijk websites die zich bezighouden met het verzamelen van alle nieuwe prijsvragen. Het leuke is dat ze het eventuele benodigde antwoord er ook voor je bij vermelden. Zo'n website is bijvoorbeeld www.prijzen-winnen.eu Hier vindt je elke dag een overzicht van de nieuwste prijsvragen met antwoorden en een overzicht van de oudere prijsvragen (tot 10 dagen terug).

 

Wist je trouwens dat er een groep mensen zijn die dagelijks meedoen aan alle beschikbare prijsvragen en hier een leuk inkomen aan overhouden? Deze groep mensen gebruiken websites als de eerder genoemde en doen zodoende elke dag aan z'n 20 tot 40 prijsvragen mee. Aangezien er niet bij elke prijsvraag duizenden mensen zullen mee doen (eerder tientallen tot een paar honderd / afhankelijk van de te winnen prijs), is de win kans hoog te noemen. Natuurlijk zal je dan ook een boel prijzen winnen die je niet nodig hebt, maar daar heb je dan bijvoorbeeld Marktplaats voor. Advertenties voor vrijkaartjes, boeken, dvd's, enz. zijn gratis te plaatsen en je zal de daadwerkelijke waarde misschien niet krijgen, maar zo'n 70% van de waarde in geld ontvangen kan ook best leuk oplopen.

 

De genoemde website "prijzen-winnen.eu" biedt trouwens een overzicht van de echte prijsvragen. Houd er echter rekening mee dat bij zo'n 5% het "advertenties" betreft, waarmee de site eigenaar ook wat bij probeert te verdienen. Mede om deze reden zijn er wel een aantal tips op te noemen om "deelnemen met prijsvragen" tot een succes te maken:

Tips

Heb je (bijna) elke dag wel een uurtje aan tijd te besteden achter je computer? Dan is het misschien wel een leuke hobby om dagelijks deel te nemen aan gratis online prijsvragen. Bij deze wat tips om het wat aantrekkelijker te maken: