Geld winnen

Ga meteen geld winnen! Selecteer jouw favoriete spel en bekijk de beste aanbiedingen.

 

 

 

 

 

 

Geld winnen met Online Poker

Bouw een bankroll op van meer dan 1 miljoen euro!

 

Online poker is sinds 2004 ongelooflijk populair geworden doordat een accountant genaamd Chris Moneymaker (zijn échte naam!) de World Series of Poker won en ruim 2,5 miljoen euro op zijn bankrekening mocht bijschrijven. Moneymaker had zich via internet voor slechts enkele tientjes weten te kwalificeren voor de WSOP. Chris Moneymaker was het bewijs dat iedereen met online poker miljonair kon worden. Wereldwijd gingen miljoenen mensen hun geluk zoeken aan de virtuele pokertafel. Ook in Nederland ontstond een ware rage.

Inmiddels is de storm een beetje gaan liggen. Online poker is nog steeds populair, maar de aandacht van de media is wat afgenomen in Nederland. Toch is het zo dat er nog steeds regelmatig (jonge) Nederlandse pokerspelers zijn die bij toernooien honderdduizenden euro’s weten te winnen.

Benieuwd waar jij moet zijn voor het grote geld? Hieronder kun je een overzicht vinden van de grootste pokertoernooien waar jij wekelijks online aan mee kunt doen. Als een rechtstreekse buy-in wat te hoog is voor jouw bankroll dan raden we satellites aan. Via satellites kun je je namelijk al kwalificeren vanaf een paar dollar.

 

 

 

Nederland pokerland    |    Gratis poker freerolls

Geld winnen met online poker

Poker is het meest populaire kaartspel ter wereld. En in de laatste jaren is het veelvuldig in het nieuws geweest. In 2006 leek het wel alsof iedereen aan het pokeren was. En ook online poker was hierbij ontzettend populair. Er wordt geschat dat ruim 100.000 Nederlanders wel eens online poker speelt. Online Poker.